پوهنیار احسان الله اکرم زوی به حيث آمر تضمين كيفيت پوهنتون غزني معرفي گرديد.

gu_user
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۳/۲۵ - ۱۰:۲۹

محترم پوهنیار احسان الله اکرم زوی امروز یکشنبه مورخ ۲۳ جوزای  سال۱۴۰۰ هجری شمسی به حیث آمر تضمین کیفیت پوهنتون غزنی به دفتر کاری شان معرفی گردیدند.
اداره پوهنتون غزنی از تلاش های محترم پوهنیار نقیب الله خانی خیل آمر اسبق تضمین کیفیت این پوهنتون سپاسگزاری نموده و برای محترم اکرم زوی صاحب آرزوی کامیابی دارد. .

Ehsanullah Akram, son of Ghazni University, was recognized as the head of hi work office.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۰/۴/۱۲ - ۱۱:۵۸
Background image

دور دوم برنامه رهنمایی استفاده از سیستم مدیریت اطلاعات HEMIS تحصیلات عالی در پوهنتون غزنی برگزار گردید

دور دوم برنامه رهنمایی استفاده از سیستم مدیریت اطلاعات  تحصیلات عالی

در پوهنتون غزنی برگزار گردید.

این محفل توسط کمیته آموزش الکترونیکی به همکاری معاونیت امور محصلان وهمکاری تخنیکی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۴/۲ - ۱۰:۲۸
Background image

پوهنتون غزنی برای عبور از مرحله دوم تضمین کیفیت و اعتبار دهی مورد ارزیابی قرار گرفت .
به همین ماسبت هیات که به رهبری محترم پوهنمل محمد امین احمدزی ،دوکتور داود احمدزی وپوهنیار ذکرالله. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۳/۲۵ - ۱۲:۲۲
Background image

.ارزیابی پوهنتون غزنی توسط هیأت داخلی کمیته تضمین کیفیت بابت اتخاذ آمادگی های بیشتر برای عبور از مراحل اول/دوم ادامه دارد

Internal evaluation continues from the first and second period of the high-end of the Ghazni University