الیوم یکشنبه مورخ ۳۰-۷- ۱۴۰۲سیمینار تحت عنوان اساسات مديريت در پوهنتون غزنی برگزار گردید

gu_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۷/۳۰ - ۱۴:۳۲
lo

معاونیت امور محصلان پوهنتون غزنی سیمینار تحت عنوان اساسات مديريت را برای محصلین صنوف چهارم پوهنحی های پنج گانه پوهنتون غزنی در تالار پوهنځی زراعت پوهنتون غزنی دایر نمود. این برنامه با تلاوتی آیاتی چند از کلام الله مجید توسط یک تن از محصلین شرکت کننده آغاز و با سخنان رهنمودی پوهندوی سید رحیم غفاری سرپرست معاونیت امور محصلان پوهنتون غزنی تعقیب گردید. متعاقبا، محترم پوهنمل احسان الله سعيد یک تن از استادان پوهنځی اقتصاد پوهنتون غزنی در مورد اهمیت اساسات مديريت در افغانستان توجه محصلین رابه جلب نمود. مدیر خوب برای کارکنان، مربی و رهبر محسوب می‌شوند و برای همکاران، کسانی هستند که باید با آنها به شیوه‌ای سالم رقابت کنند. از وظایف یک مدیر خوب باید در مورد ابتکارات جدید، استراتژی تدوین کرده و در مورد چالش‌های جدید و راه‌حل‌های مورد نظر تحلیل و نظرهای تخصصی ارائه دهند.

برنامه مذکور که برای دو ساعت وسی دقیقه (۹:۳۰-12:00ق.ظ.) برای محصلین مذکور تنظیم شده بود، ارائه و با پاسخ به سوالات اشتراک کننده گان و ذکر دعائیه پایان یافت.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۵ - ۱۵:۱۶
Background image

غزني پوهنتون کې د محصلینو د هڅونې او تشویق په موخه معلوماتي ناسته ترسره شوه.

قمري نېټه: ربیع الاول ،٣، ۱۴۴۷ هـ.ق
لمريز نېټه: سنبله، ٥ ، ۱۴۰۴ هـ.ش
مېلادي نېټه: اګست، ٢٧ ، ۲۰۲۵م 

غزني پوهنتون کې د محصلانو چارو د مرستیال مفتي عزت الله نوري له لوري د محصلینو د علمي. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۵ - ۱۴:۴۸
Background image

غزني پوهنتون کې ښوونې او روزنې پوهنځي ته د ۹۵ تنو نویو بریالي شویو محصلینو د ښه راغلاست او پوهنتون پېژندنې په موخه غونډه ترسره شوه.

قمري نېټه: ربیع الاول ،٣، ۱۴۴۷ هـ.ق
لمريز نېټه: سنبله، ٥ ، ۱۴۰۴ هـ.ش
مېلادي نېټه: اګست، ٢٧ ، ۲۰۲۵م 

 غزني پوهنتون کې د ښوونې او روزنې پوهنځي د ۹۵ تنه نویو بریالي شویو محصلینو ته د ښه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۴ - ۱۴:۴۲
Background image

غزني پوهنتون کې اداری کارکوونکو ته د ادارې او مدیریت اړوند درې ورځنی ښوونیز سمینار پای ته ورسېدل.

قمري نېټه: ربیع الاول ،۲، ۱۴۴۷ هـ.ق
لمريز نېټه: سنبله، ۴ ، ۱۴۰۴ هـ.ش
مېلادي نېټه: اګست، ۲۶ ، ۲۰۲۵م 

غزني پوهنتون کې د کارکوونکو د ګمارنې او ظرفیت لوړونې مدیریت له لوري اداری کارکوونکو. . .

BACK TO NEWS