محفل فراغت دوازدهیمن دور محصلان پوهنځی‏های مختلف پوهنتون غزنی برگزار گردید.

gu_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۹/۷ - ۱۲:۳
م

پوهنتون غزنی به عنوان یکی از نهادهای علمی در کشور، محفل دوازدهیمن دور فراغت محصلان پوهنځی‏های مختلف خویش را روز چهار شنبه مؤرخ ۱ قوس 1402 هـ.ش مطابق۸ جمادی‏الاول سال 1445 هـ.ق، با حضور مولوی رحیم الله «محمود» معاون والی ولایت غزنی و ، الحاج مولوی عبدالواسع منصور رئیس پوهنتون غزنی ، شیخ الحدیث محمد رسول استاد مدرسه جهادی ، قاری محمد عالم ناصح رئیس امربالمعروف ولایت غزنی ، ، معاونین پوهنتون غزنی ، شماری از روسای ادارات دولتی ولایت غزنی، علما، روسای پوهنځی‏ها، استادان، کارمندان، فارغین و خانواده‌های آنان در صحن این پوهنتون برگزار نمود.

برنامه یاد شده با تلاوت آیات قرآنکریم آغاز گردیده، سپس، استاد عبدالبصیر حنفی معاون امور علمی پوهنتون غزنی حضور و تشریف‏آوری اشتراک کنندگان را خیرمقدم گفته، ابراز خرسندی نمود که در این برنامه پُراهمیت حضور دارند. معاون امور علمی پوهنتون غزنی فراغت این دور از محصلان را تبریک گفته، از تلاش‌‌های فراوان و زحمات خستگی ناپذیر استادان و مسئولان پوهنځی‏ها در قسمت ارائه خدمات تحصیلی برای محصلان ابراز تشکر و قدردانی نمودند. موصوف همچنان محصلان را متوجه مسئولیت‏های آنان کرده از آنان خواست که در جامعه و مردم خویش به شکل صادقانه خدمت نمایند.

شیخ الحدیث محمد رسول استاد مدرسه جهادی ضمن صحبت پیرامون اهمیت و مزیت فراگیری علم و دانش، فراغت این محصلین را تبریک گفته، وخاطر نشان کرد که قشر تحصیل کرده جامعه باید وحدت ویک پارجگی خود را حفظ نمایند..

مولوی رحیم الله محمود معاون والی ولایت غزنی ضمن عرض تبریکی به فارغین در مورد اهمیت و ضرورت فراگیری علوم در سازمان‏های مختلف آموزشی صحبت کرده و از تلاش‏های رهبری پوهنتون و استادان این نهاد علمی ابراز تشکر و قدردانی نمودند.

پوهنمل احسان الله سعید یک تن از استادان پوهنتون غزنی باالنوبت حضور و تشریف‏آوری مهمانان را در برنامه خوش‏آمدید گفته، ضمن صحبت در رابطه به نقش و وظایف پوهنتون‏ها، فراغت محصلان را به خودشان و فامیل‏های آنان، رهبری وزارت تحصیلات عالی و جامعه علمی کشور تبریک عرض داشتند. آقای سعید شمار فارغین امسال پوهنتون غزنی را ۵۴۶ تن گزارش داده و محصلان فارغ شده را به کسب مدارج بالای تحصیلی تشویق نموده و آنانرا متوجه مسئولیت‏های بعدی شان نمودند.

با این حال، مولوی عبدالواسع منصور رئیس پوهنتون غزنی ، نیز پیرامون موضوع صحبت کرده و

محفل با قرائت دعائیه خاتمه یافت

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۲/۹/۲۳ - ۱۱:۴۴
Background image

ﻭﺭﻛﺸﺎﭖ ﺁﻣﻮﺯﺷﻲ ﺳﻴﺴﺘﻢ ﺁﻣﻮﺯﺵ اﻟﻜﺘﺮﻭﻧﻴﻜﻲ ﺗﺤﺼﻴﻼﺕ ﻋﺎﻟﻲ ﺑﺮاﻱ ﻣﺴﻮﻟﻴﻦ ﻛﻤﻴﺘﻪ ﻫﺎﻱ ﺁﻣﻮﺯﺵ اﻟﻜﺘﺮﻭﻧﻴﻜﻲ پوهنځی ﻫﺎ,ﻣﺪﻳﺮاﻥ ﺗﺪﺭﻳﺴﻲ و ﻣﺪﻳﺮاﻥ اﺟﺮاﻳﻴﻪ ﺑﺮﮔﺰاﺭ ﮔﺮﺩﻳﺪ.

ﻣﻂﺎﺑﻖ ﻫﺪاﻳﺖ ﺭﻳﺎﺳﺖ ﻣﺤﺘﺮﻡ اﻧﻜﺸﺎﻑ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻫﺎﻱ ﻋﻠﻤﻲ ﻣﻘﺎﻡ ﻭﺯﺭاﺕ ﺗﺤﺼﻴﻼﺕ ﻋﺎﻟﻲ ﺑﺮﻭﺯ ﺳﻪ ﺷﻨﺒﻪ ﻣﻮﺭﺥ 21 ﻗﻮﺱ ﺳﺎﻝ 1402 ﻭﺭﻛﺸﺎﭖ ﺁﻣﻮﺯﺷﻲ ﺩﻭﺭ اﻭﻝ ﺁﻣﻮﺯﺵ اﻟﻜﺘﺮﻭﻧﻴﻜﻲ اﺯ ﻃﺮﻑ ﻛﻤﻴﺘﻪ ﺁﻣﻮﺯﺵ اﻟﻜﺘﺮﻭﻧﻴﻜﻲ ﺑﻪ ﻫﻤﻜﺎﺭﻱ. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۲/۹/۷ - ۱۲:۸
Background image

کار هموار کاری سرک حلقوی داخل کمپس پوهنتون غزنی آغاز گردید.

سرک حلقوی داخل کمپس پوهنتون غزنی که قبلا از سوی انجنیران ریاست محترم زیربنای وزارت تحصیلات عالی سروی و نشانی گردیده بود بروز دوشنبه مورخ 1402/8/29 مرحله دوم آن که شامل هموار کاری و ساخت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۲/۹/۷ - ۱۲:۳
Background image

محفل فراغت دوازدهیمن دور محصلان پوهنځی‏های مختلف پوهنتون غزنی برگزار گردید.

پوهنتون غزنی به عنوان یکی از نهادهای علمی در کشور، محفل دوازدهیمن دور فراغت محصلان پوهنځی‏های مختلف خویش را روز چهار شنبه مؤرخ ۱ قوس 1402 هـ.ش مطابق۸ جمادی‏الاول سال 1445 هـ.ق، با حضور. . .

BACK TO NEWS