پيام رهبري پوهنتون غزني در باره حمله بر پوهنتون كابل

gu_user

به اثر حمله تلخ و ناجوانمردانه ترورستي امروز که پوهنتون کابل را مورد هدف قرار داد به نمایندگی هییت رهبری پوهنتون غزنی تاثر و غمشریکی خویش را با هییت رهبری وزارت تحصیلات عالی رییس پوهنتون کابل اعضا خانواده اکادمیک و خانواده های شهدا شریک می سازم.
حمله امروزی حمله بر انسانیت بوده و جنایت  بشری به حساب می رود. به شدید ترین الفاظ تقبیح می نماییم.
از خداوند متعال برای شهدا جنت فردوس و زخمیان حادثه شفا عاجل خواهانم.
دشمنان علم و دانش می خواهند شمع علم و دانش را خاموش سازند ولی نه می گذاریم شمع را خاموش سازند باز هم نه می گذاریم.
پوهنوال محمد بایر درمل
د غزني پوهنتون رئیس

آخرین اطلاعیه ها

دوشنبه ۱۴۰۰/۳/۳۱ - ۱۰:۴۳

اعلان كاريابي پوهنتون غزني

اعلان تعداد 3 بست ریاست پوهنتون غزنی
به منظور سپردن کار به اهل آن و تقویه اداره کارا و سالم ریاست پوهنتون غزنی  بست های ذیل خویش را از طریق پروسه رقابت آزاد به اعلان سپرده است :
1- . . .

پنجشنبه ۱۴۰۰/۲/۱۶ - ۹:۳۰

اعلان تعداد 2 بست استادان باالمقطع برای سال 1400

پوهنځی تعلیم و تربیه پوهنتون غزنی برای سال تحصیلی ۱۴۰۰ به دو تن استادان باالمقطع در دیپارتمنت کیمیا ضرورت دارد. بدین وسیله متقاضیان محترم واجدالشرایط میتوانند درخواستی های خویش را ضم . . .

شنبه ۱۳۹۹/۹/۸ - ۹:۵۹

اعلان تعداد 4 بست ریاست پوهنتون غزنی

به منظور سپردن کار به اهل آن و تقویه اداره کارا و سالم ریاست پوهنتون غزنی بست های ذیل خویش را از طریق پروسه رقابت آزاد به اعلان سپرده است :

1- . . .

بازگشت به اطلاعیه ها