پيام رهبري پوهنتون غزني در باره حمله بر پوهنتون كابل

gu_user

به اثر حمله تلخ و ناجوانمردانه ترورستي امروز که پوهنتون کابل را مورد هدف قرار داد به نمایندگی هییت رهبری پوهنتون غزنی تاثر و غمشریکی خویش را با هییت رهبری وزارت تحصیلات عالی رییس پوهنتون کابل اعضا خانواده اکادمیک و خانواده های شهدا شریک می سازم.
حمله امروزی حمله بر انسانیت بوده و جنایت  بشری به حساب می رود. به شدید ترین الفاظ تقبیح می نماییم.
از خداوند متعال برای شهدا جنت فردوس و زخمیان حادثه شفا عاجل خواهانم.
دشمنان علم و دانش می خواهند شمع علم و دانش را خاموش سازند ولی نه می گذاریم شمع را خاموش سازند باز هم نه می گذاریم.
پوهنوال محمد بایر درمل
د غزني پوهنتون رئیس

آخرین اطلاعیه ها

پنجشنبه ۱۴۰۲/۹/۲۳ - ۱۱:۵۶

اطلاعیه !

اعلان دواطلبی :

پوهنتون غزنی پروژه تهیه و تدارک تجهیزات ووسایل وصل برق دولتی خویش را طور مجموعی به تعداد (18) قلم اجناس مورد ضرروت را قبلا به اعلان سپرده بود که شرکت محترم نوین سیمیا . . .

سه‌شنبه ۱۴۰۲/۹/۷ - ۱۱:۵۶

اطلاعیه !

د غزني پوهنتون د بېلابېلو پوهنځيو شارت ليست چې د بهرنۍ ژبې ازموينه یکشنبه(۱۴۰۲/۹/۵) او تخصصي ازموينه یې د چهار شنبې(۱۴۰۲/۹/۸) په ورځ پکتيا پوهنتون کې اخيستل کېږي، ښاغلي نوماندان دې خبر . . .

بازگشت به اطلاعیه ها